[{"id":"sectionOne","name":"1 columna","className":"SectionOne","img":"\/plugins\/sectionOne\/img\/column-1.png","hash":["u2ocez1wb4f"],"parent":null,"type":"droppable","classType":"section","value":"","limit":-1,"order":0},{"id":"title","name":"T\u00edtulo principal","className":"Title","icon":"fas fa-h1","hash":["clibmhbl0u"],"parent":"u2ocez1wb4f","type":"draggable","classType":"section-title","value":"<h1 style=\"text-align: left;\">Som immobili\u00e0ria, som assessors<\/h1>","limit":1,"order":50},{"id":"html","name":"Html","className":"HtmlPlugin","icon":"fas fa-code","hash":["urggnca4ais"],"parent":"u2ocez1wb4f","type":"draggable","classType":"section-htmlPlugin","value":"<p>A Global immobili&agrave;ria ens comprometem amb els nostres clients en un dels moments m&eacute;s importants de la seva traject&ograve;ria vital, la compra-venda d&rsquo;una propietat. Som conscients que aquest pas &eacute;s una decisi&oacute; important, &eacute;s per aix&ograve; que volem assegurar-nos que el proc&eacute;s sigui el m&eacute;s &agrave;gil i f&agrave;cil possible per a tu. Amb una llarga experi&egrave;ncia en el sector immobiliari, el nostre equip professional t&eacute; l'expertesa i el coneixement per ajudar-te a prendre les millors decisions.<\/p>\n<p>Com a immobili&agrave;ria i assessors, estem sempre oberts a noves maneres de fer les coses. Estem al dia amb les &uacute;ltimes tend&egrave;ncies del mercat immobiliari i utilitzem les tecnologies m&eacute;s avan&ccedil;ades per assegurar-nos que el proc&eacute;s de compra o venda de la teva propietat sigui tan f&agrave;cil com sigui possible. Ens encanta con&egrave;ixer els nostres clients i escoltar les seves necessitats i inquietuds. La nostra atenci&oacute; personalitzada i el nostre enfocament en les persones s&oacute;n el que ens diferencia de la resta.<\/p>\n<p>Si est&agrave;s buscant una immobili&agrave;ria amb un equip professional, oberta al p&uacute;blic i compromesa a oferir-te un servei excepcional, no busquis m&eacute;s. Estem aqu&iacute; per ajudar-te en el proc&eacute;s de compra-venda de la teva propietat. Contacta'ns i parlem-ne!<\/p>\n<p>T <a href=\"tel:+34938529138\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">93 852 91 38<\/a><br \/><a href=\"mailto:comercial@globalimmobiliaria.cat\" target=\"_blank\" rel=\"noopener\">comercial@globalimmobiliaria.cat<\/a><\/p>\n<p>&nbsp;<\/p>\n<p><img src=\"http:\/\/globalimmobiliaria.cat\/images\/upload\/4K5A9355_1.jpg?1678213896033\" alt=\"4K5A9355_1\" \/><\/p>\n<p><img src=\"http:\/\/globalimmobiliaria.cat\/images\/upload\/4K5A9391.jpg?1678213903107\" alt=\"4K5A9391\" \/><\/p>\n<p>&nbsp;<\/p>","limit":-1,"order":101}]

Som immobiliària, som assessors

A Global immobiliària ens comprometem amb els nostres clients en un dels moments més importants de la seva trajectòria vital, la compra-venda d’una propietat. Som conscients que aquest pas és una decisió important, és per això que volem assegurar-nos que el procés sigui el més àgil i fàcil possible per a tu. Amb una llarga experiència en el sector immobiliari, el nostre equip professional té l'expertesa i el coneixement per ajudar-te a prendre les millors decisions.

Com a immobiliària i assessors, estem sempre oberts a noves maneres de fer les coses. Estem al dia amb les últimes tendències del mercat immobiliari i utilitzem les tecnologies més avançades per assegurar-nos que el procés de compra o venda de la teva propietat sigui tan fàcil com sigui possible. Ens encanta conèixer els nostres clients i escoltar les seves necessitats i inquietuds. La nostra atenció personalitzada i el nostre enfocament en les persones són el que ens diferencia de la resta.

Si estàs buscant una immobiliària amb un equip professional, oberta al públic i compromesa a oferir-te un servei excepcional, no busquis més. Estem aquí per ajudar-te en el procés de compra-venda de la teva propietat. Contacta'ns i parlem-ne!

T 93 852 91 38
comercial@globalimmobiliaria.cat

 

4K5A9355_1

4K5A9391

 


Cargando datos. Un momento, por favor...